VÅR KALLELSE

Vi är en församling som drömmer om att göra Vasa till en vackrare plats. Vi tror att varenda människa är älskad av Gud och att det är människans mänskliga rättighet att få uppleva att det är så. Därför är det också viktigt för oss att kunna hjälpa var vi kan: genom mission & projekt. 

Image by Larm Rmah
VÅR MISSION

Gå ut i hela världen

Vår församling är med och understöder flertalet missionsprojekt i Europa, Asien, Afrika och Mellanöstern. 

Image by Kira auf der Heide
VÅRT SOCIALA ARBETE

Vi kan göra mer

Vi vill, med Guds hjälp, göra Vasa till en vackrare plats. God Jul Vasa hjälper 150 familjer/år till en vackrare jul medan Happy birhtday ger 500 barn en riktig födelsedag. 

höst2_edited.jpg
VÅRT DAGHEM

För nästa generation

Vi tror på nästa generation och vi vill ge dem den bästa starten de kan få. Där igenom vårt fristående daghem, Manna.

 

Happy Birthday

Vårt senaste projekt där vi önskar hjälpa 500 barn i Vasa.

Födelsedagar är en av de viktigaste dagarna på året, och för Vasas fattigaste familjer är det inte sagt att man kanske inte har råd att köpa en födelsedagspresent till sitt barn.

Detta vill vi ändra på - och med din hjälp vill vi ge dessa barn en glädjefylld födelsedag! 

God Jul Vasa

För sjuttonde året i rad ordnar vi projektet som uppskattas av såväl de familjer vi hjälper, som vanliga Vasabor: God Jul Vasa.

I år hjälper vi 150 av Vasas fattigaste familjer och genom att ge dem en ordentlig jul - varje familj får två matkassar och alla barn får en julklapp som de själva önskat. 

 

Mission:
RYSSLAND

Vår missionär, Andreas Frankner, jobbar bland annat med församlingsplantering, utbildning av nya ledare och fungerar som stöd till församlingar och dess ledare i bl.a. St:Petersburg.