top of page
VÅR KALLELSE

Vi är en församling som drömmer om att göra Vasa till en vackrare plats. Vi tror att varenda människa är älskad av Gud och att det är människans mänskliga rättighet att få uppleva att det är så. Därför är det också viktigt för oss att kunna hjälpa var vi kan: genom mission & projekt. 

Vår kallelse
Image by Larm Rmah
VÅR MISSION

Gå ut i hela världen

Vår församling är med och understöder flertalet missionsprojekt i Europa, Asien, Afrika och Mellanöstern. 

Image by Kira auf der Heide
VÅRT SOCIALA ARBETE

Vi kan göra mer

Vi vill, med Guds hjälp, göra Vasa till en vackrare plats. Genom projektet God Jul Vasa hjälper vi ca. 150 familjer varje år till en vackrare jul.

höst2_edited.jpg
VÅRT DAGHEM

För nästa generation

Vi tror på nästa generation och vi vill ge dem den bästa starten de kan få. Där igenom vårt fristående daghem, Manna.

Vassor

Församlingen äger tillsammans med flera andra österbottniska pingstförsamlingar en lägergård i korsholms skärgård. Lägergården har en egen styrelse som består av representanter från varje ägarförsamling. Varje sommar ordnas barn-, tonårs-, och ungdomsläger vid Vassor och församlingarna själva kan också ordna t.ex. familjedagar eller andra tillställningar vid lägergården. 

Anchor GJV

God Jul Vasa

Sedan starten 2003 har vi varje höst ordnat projektet som uppskattas av såväl de familjer vi hjälper, som vanliga Vasabor: God Jul Vasa. Med allt som är på gång har vi i år, 2022, valt att hjälpa 200 av Vasas fattigaste familjer. Det gör vi genom att ge dem en ordentlig jul - varje familj får två matkassar och alla barn får en julklapp som de själva önskat. 

Anchor Mission

MISSION:
Tanzania

Våra missionärer, Janne & Hanna Nyman samt Benjamin & Rebecka Nyman, jobbar bland annat med radiomission för att nå ut till onådda folk. De bedriver också en skola i Arusha.

bottom of page