top of page
OM OSS

Vi är en pingstförsamling som drömmer om att göra Vasa till en vackrare plats. Vi tror att varenda människa är älskad av Gud och att det är människans mänskliga rättighet att få uppleva att det är så. 

Var vi står
VÅR VISION

Vår vision är att vara en

relationsbaserad församling

som gör lärjungar. 

VAD VI TROR PÅ

Vi bygger vår församling på fem hörnstenar och med Jesus i centrum. Vi tror på sunda relationer, sund teologi, ett balanserat böneliv, Gudscentrerad lovsång samt de andliga gåvorna.

VAD VI GÖR

Vi tror på en gudstjänst där alla kommer samman för att ära Gud. Utöver våra regelbundna samlingar så har vi även evenemang som t.ex. är inriktade på lovsång eller att hjälpa vår stad. 

Vi tror på

VÅR PERSONAL

Vi är ett engagerat team med olika ansvarsområden i kyrkan och vår förhoppning är att du ska känna dig som hemma i vår gemenskap. 

Kom och säg hej!

IMG_9911.jpg

+358 44 0310344

Föreståndare

ANDERS OLIN

Pastor

BENJAMIN STRENG

IMG_9813.jpg

Pastor, deltid

LILIAN LYTZ

IMG_9791.jpg

Pastor, deltid

OLIVIA STRENG

+358 44 3213899

Administratör

AMANDA EHN

Barnledare

IDA NELSON

FÖRTROENDEPOSTER
Tom Rabb - Styrelseordförande
Kjell Bengs - Ekonomiansvarig
William Rönnqvist - Ungdomsledare
INTEGRITETSPOLICY

Sionförsamlingen i Vasa rf. har antagit och tillämpar denna dataskyddspolicy, eftersom vi erkänner individens lagliga rätt att själv bestämma över och kontrollera vem som får ta del av personlig information. Denna dataskyddspolicy omfattar kyrkans användning av personligt identifierbar information som du tillhandahåller och vi samlar in eller förfogar över. Dessa principer gäller även när du besöker vår webbplats www.sion.fi.

Om du fortsätter att använda denna webbplats, godkänner du att du följer och är bunden av följande användarvillkor, som styr kyrkans relation till dig. Om du inte håller med någon del av denna policy, var god och lämna inte personlig information och använd inte vår hemsida.

Läs mer om hur vi tillämpar GDPR, behandlar din och våra medlemmars information mm. här.

Church Interior

VI TROR PÅ ...

RELATIONER

Vi tror att människan inte ska behöva leva ensam, att ensam inte är stark. Då vi delar livet med varandra, blir det till dubbel glädje. Det blir till glädje både för oss själva och för den andra.

En av de stora lögnerna idag är att vi tror att ingen vill ha med oss att göra. Vi vill visa att det är mer än okej att ha djupa relationer i 2000-talets Finland.

Personal
bottom of page